PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Fred Rutten had met de kerst al de zak moeten krijgen’

Het kampioenschap mag dan beslist zijn, de strijd om de felbegeerde tweede plek is nog hevig aan de gang. PSV en Feyenoord concurreren om de tweede plek, dat recht geeft op deelname aan de voorrondes van de Champions League.

Feyenoord is de favoriet om deelname aan het miljoenenbal af te dwingen, wat volgens de gebroeders Willy en René van de Kerkhof door voormalig PSV-trainer Fred Rutten komt. “Er had met de Kerst al afscheid genomen moeten worden van Rutten”, aldus René. Willy voegde daaraan toe: “Misschien had je eerder in moeten grijpen als directie, maar dat is allemaal achteraf.”

Volgens de ex-voetballers kan je het seizoen van PSV niet mislukt noemen. “Maar ja, als PSV toch tweede wordt en via de voorronde alsnog in de Champions League komt, is het achteraf toch een goed seizoen geweest. Zo dicht ligt het naast elkaar.”

Naast de twee concurrenten mag er volgens de gebroeders ook rekening met sc Heerenveen worden gehouden. “Heerenveen heeft de mogelijkheid om gedeeld tweede te komen, Jans kennende wil hij zoveel mogelijk punten halen om het zijn opvolger zo makkelijk mogelijk te maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.