PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens droomt van Bayern Munchen

Dries Mertens ziet het helemaal zitten om in Duitsland te voetballen. In gesprek met VI geeft de kleine Belg aan dat de Duits competitie wat hem betreft perfect is voor hem.

De PSV’er, vorig seizoen nog uitkomend voor FC Utrecht, vindt eigenlijk alles mooi aan de competitie van de Oosterburen: “De Duitse manier van voetballen, de stadions, de historie en de competitie zelf natuurlijk niet te vergeten. Ik zie een overstap naar Bayern volledig zitten.”

Toch denkt Mertens nu nog niet aan een vertrek, eerst wil hij met PSV nog iets moois bereiken: “Ik wil voor ik naar Duitsland vertrek, nog kampioen worden met PSV. Ik hoop dat dit volgend seizoen gaat lukken.”

Dit seizoen is Mertens met PSV nog volop in de strijd voor de tweede plek, die recht geeft op voorronde Champions League. Zondag moeten de Eindhovenaren op bezoek bij Excelsior. Bij winst op de degradatiekandidaat is PSV afhankelijk van Feyenoord, dat op bezoek gaat bij SC Heerenveen. De achterstand op de Rotterdammers is één punt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.