PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV contracteert Zakaria Bakkali

PSV heeft het Belgische toptalent Zakaria Bakkali voor drie seizoen vastgelegd. Dat heeft de club uit Eindhoven dinsdag bekend gemaakt. De zestienjarige Bakkali speelt al sinds 2008 in de jeugdopleiding van PSV en stond in het verleden in de belangstelling van diverse Europese topclubs

Dinsdag ondertekende Bakkali in het bijzijn van zijn ouders en technisch manager Marcel Brands een driejarig contract. “Het is mijn droom om straks hier in het Philips Stadion in het eerste elftal van PSV te spelen. Ik hoop hier een heel grote voetballer te mogen worden”, aldus de Belg.

Ook Brands was blij met de verlenging. “Het is een goed signaal naar andere jeugdspelers dat zo’n groot talent hier een contract tekent. Hij zal regelmatig op hoog niveau gaan trainen, waar mogelijk ook met de eerste selectie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.