PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Willie Overtoom juicht ondanks doodschop voor PSV

Willie Overtoom werd tijdens de KNVB-bekerfinale tegen PSV hardhandig de wedstrijd uitgeschopt door Ola Toivonen. De middenvelder was vervolgens twee weken uit roulatie, maar koestert geen wrok tegenover de Zweed. Sterker nog, Overtoom zal deze week juichen voor de Eindhovenaren.

“Het was een zware, onnodige overtreding”, kijkt Overtoom terug op de overtreding van Toivonen. “Maar dat is geweest. Ik hoop oprecht dat PSV de tweede plaats pakt”, zegt Overtoom, die geen contact meer heeft gehad met Toivonen. “Nee, maar daar zat ik ook niet op te wachten. Voor mij is het geen issue meer.”

Mocht PSV zich direct plaatsen voor Europees voetbal zal Heracles als verliezend bekerfinalist dat ook doen. Zodoende zal streekgenoot FC Twente gedupeerd zijn tot het spelen van play-offs om Europees voetbal. “Ik heb niets tegen FC Twente. Die gevoelens leven wel bij de fanatieke supporters. Voor hen zou het mooi zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.