PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Otman Bakkal overweegt langer verblijf bij Feyenoord

Otman Bakkal weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. Een langer verblijf bij Feyenoord behoort tot de mogelijkheden van de middenvelder, zeker als de club erin slaagt zich te plaatsen voor de voorronde van de Champions League.

“Dat neem ik zeker mee in mijn besluitvorming”, aldus Bakkal tegenover het Algemeen Dagblad. “Dat is wel iets wat trekt, zeg ik eerlijk.”

Toch houdt Bakkal (27) ook andere opties open. “Ik heb een leeftijd bereikt dat een avontuur in het buitenland ook interessant is. Dat neemt niet weg dat ik het uitstekend naar mijn zin heb in de Kuip. Maar het zou gek zijn als dat nu niet het geval zou zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.