PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat en Mark van Bommel volgend jaar naar PSV

PSV heeft zich volgens Johan Derksen versterkt met een nieuwe coach en een nieuwe routinier. Dick Advocaat heeft zijn ja-woord gegeven voor één seizoen in Eindhoven en Mark van Bommel komt eveneens voor één jaar naar Nederland.

Advocaat zou zich volgens Derksen niet langer dan één seizoen willen binden aan een nieuwe club en hij komt ‘volgens de potentie van de selectie’ richting PSV. Van Bommel zou ook rond zijn, maar dat wordt nog geheim gehouden tot na dit seizoen.

Advocaat volgt in Eindhoven Fred Rutten op nadat hij de laan uit werd gestuurd. Zijn opvolger Philip Cocu lijkt grote kans te hebben op de tweede plaats en won de beker, maar de jonge trainer gaf al aan dat hij eerst PSV A1 wil trainen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.