PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mertens: ‘We hebben een aantal versterkingen nodig’

Voor het derde jaar op rij pakt PSV geen kampioenschap. Afgelopen zomer investeerden de Eindhovenaren ongeveer 25 miljoen euro aan spelers, maar dat wierp niet zijn vruchten. Dries Mertens wil ook komende zomer nieuwe spelers.

“Ik denk wel dat we een aantal versterkingen nodig hebben”, was een simpele conclusie van Mertens. De kleine Belg won zondag met 1-3 op bezoek bij Roda JC Kerkrade. Daarover was de aanvaller erg opgelucht en tevreden. “Je moest winnen en het speelde natuurlijk in ons hoofd mee dat we lang niet op vreemde bodem hadden gewonnen.”

“Gelukkig is dat nu gebeurd, maar we zijn er nog niet. We mogen ADO en Excelsior niet onderschatten”, aldus Mertens, die met PSV nu terug te vinden is op plek drie. De Noord-Brabanders spelen woensdag tegen ADO Den Haag (thuis) en volgende week zondag tegen Excelsior (uit).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.