‘Luciano Narsingh twijfelt nog tussen Ajax en PSV’

Luciano Narsingh is vrijwel zeker aan zijn laatste periode bij sc Heerenveen bezig. Ajax en PSV hebben zich officieel gemeld voor de aanvaller, die nog geen keuze heeft gemaakt.

“Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt”, zei de aanvaller van de Friezen voor de camera’s van Eredivisie Live. “Ajax en PSV zijn allebei mooie clubs en met beide word ik in verband gebracht. Het is gewoon even afwachten.”

Narsingh probeert het van zich af te zetten. “Ik wil er staan nu Heerenveen me nodig heeft. Gelukkig krijg ik veel vertrouwen van trainer en medespelers. We willen ons rechtstreeks plaatsen voor Europees voetbal. Daarom moesten we winnen in Almelo. Dat is gelukt.”

De pijlsnelle rechtsbuiten, dit seizoen goed voor twintig assists, heeft nog een contract voor één jaar in Friesland, waardoor Heerenveen hem moet verkopen om nog een transfersom te kunnen ontvangen. Een bod van drie miljoen euro van Ajax werd al afgewezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.