PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft Japanner op het oog’

PSV hoopt op korte termijn de zeventienjarige Japanner Takuya Iwanami van dichtbij te bekijken. De Eindhovenaren willen het talent een stage laten afwerken in Nederland, melden Japanse media.

Iwanami, jeugdinternational van Japan, komt momenteel uit voor J-League-club Vissel Kobe en staat te boek als een groot talent. Iwanami komt het best uit de voeten als centrale verdediger. PSV kwam de voetballer op het spoor toen het hem in actie zag tijdens wedstrijden van Japan onder 19.

PSV is met Vissel Kobe in contact getreden over Iwanami. De Eindhovenaren willen de Japanner eerst stage laten lopen, alvorens de club een besluit neemt over de toekomst van de verdediger. Tot op heden zijn nog niet alle plooien gladgestreken, waardoor zijn komst nog even op zich laat wachten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.