PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman kan spelen tegen Roda JC’

PSV lijkt komende zondag tegen Roda JC Kerkrade te kunnen beschikken over Kevin Strootman. Dit weet Omroep Brabant te melden op haar website. De middenvelder moest deze week een aantal trainingen laten schieten, maar kon op de training van vrijdag weer volledig meedoen.

Strootman kampt al enige tijd met een knieblessure en werd de laatste wedstrijden vroegtijdig naar de kant gehaald. Voor de rest kan trainer Phillip Cocu over een fitte selectie beschikken voor het duel met Roda JC, alleen Erik Pieters is niet beschikbaar voor de oefenmeester.

Het wordt voor PSV een belangrijke wedstrijd tegen Roda JC. De Eindhovenaren moeten winnen om in de race te blijven voor plaatst twee, waardoor ze komend jaar in de Champions League actief zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.