PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat vol voor komst Luciano Narsingh’

Ajax heeft er een geduchte concurrent bijgekregen in de strijd om Luciano Narsingh. Vanuit Duitsland meldde Wolfsburg zich al, maar nu is ook PSV in de markt voor de vleugelspeler. In Eindhoven moet Narsingh de spits Matavz van assists voorzien.

Het AD meldt dat Ajax een bod heeft gedaan van drie miljoen euro, maar dat bedrag is dus van tafel geveegd. Johan Hansma van SC Heerenveen weigert een bedrag te noemen, maar het zou zo maar kunnen dat de club uit Friesland het maximale wil gaan halen uit de concurrentiestrijd tussen Ajax en PSV.

Ook het VFL Wolfsburg heeft interesse in de diensten van Narsingh. Bij de Duitsers zit veel geld en eerder werd als Bas Dost gepolst. Het transferbedrag voor Narsingh zal voor de Oosterburen het minst een probleem opleveren. Bij Ajax daarentegen weigeren ze om verder te gaan dan wat De Boer & Co schappelijk vinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.