PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Groningen zet in op Stijn Wuytens’

FC Groningen heeft haar oog laten vallen op PSV-middenvelder Stijn Wuytens. De Belgische jeugdinternational beschikt over een aflopend contract bij PSV en lijkt weinig kans te maken op een verlenging. Ook Beerschot AC heeft interesse.

“Na het seizoen maak ik de balans op”, vertelt Wuytens tegen het Eindhovens Dagblad. De belangstelling van Groningen in Wuytens is niet nieuw. Vorig jaar hoopten de Noorderlingen ook al om de middenvelder los te weken bij PSV. Toen ging de transfer vanwege een knieblessure niet door.

Naast Wuytens hoopt Groningen zich ook te versterken met Heracles-doelman Remko Pasveer. Door de verkoop van Dusan Tadic aan FC Twente voor ongeveer zeven miljoen euro, hebben de Groningers in elk geval voldoende financiële middelen om zich te versterken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.