PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Benfica had miljoenen over voor Zakaria Labyad’

Zakaria Labyad verruilt komende zomer PSV voor een avontuur bij Sporting Portugal. De club uit Eindhoven zal niet blij zijn met de beslissing van de jonge aanvaller, aangezien hij voor een aantal miljoenen ook naar Benfica had kunnen verhuizen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Labyad verlaat PSV deze zomer transfervrij voor Sporting, omdat een optie in het contract van de jongeling niet rechtsgeldig was. Daardoor is de Marokkaan transfervrij en kon hij kiezen waar hij heen ging. Benfica zou echter drie miljoen euro hebben willen betalen voor de aanvallende middenvelder.

Als Benfica zich zou plaatsen voor de Champions League, dan zou dat bedrag nog opgelopen zijn. Voor PSV loopt daardoor enkele miljoenen mis voor Labyad, die sinds dit seizoen een vaste waarde is in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.