PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ronnie Stam staat open voor vertrek naar PSV

Ronnie Stam heeft aangegeven niet onwelwillend tegenover een overgang naar PSV te staan. De club uit Eindhoven ziet in de oud-speler van FC Twente de opvolger van Stanislav Manolev. Stam komt bij zijn huidige club Wigan Athletic nauwelijks meer aan spelen toe.

“Tot februari heb ik bijna alles gespeeld. Inmiddels ben ik twee wedstrijden verwijderd van een contractueel bepaalde salarisverhoging. Daar hebben ze hier volgens mij een beetje spijt van, want ze stellen me niet meer op”, zo vertelde Stam tegen Voetbal International.

“Vorig jaar in de zomer heeft PSV een officiële poging gedaan me te huren. Destijds wilde Wigan niet meewerken. Jammer, maar helaas. Ik denk er nu eigenlijk nog hetzelfde over: PSV is een mooie club, maar er zijn meerdere mooie clubs. Het zou in ieder geval een goede oplossing zijn voor mijn situatie bij Wigan”, aldus de 27-jarige rechtsback.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.