PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil zeven spelers verhuren aan FC Eindhoven

PSV gaat kijken of het na dit seizoen zeven spelers kan stallen bij het kleine broertje FC Eindhoven. Volgens Voetbal International komt een zevental in aanmerking voor een verhuur.

PSV heeft dit nog niet bevestigd, maar volgens het weekblad zouden Maikel Verkoelen, Imad Najah, Stefano Marzo, Jason Bourdouxhe, Marco Ospitalieri, Peter van Ooijen en keeper Benjamin van Leer uit mogen kijken naar een tijdelijk vertrek. FC Eindhoven zou het wel zien zitten om deze zeven spelers te laten rijpen voor PSV.

Deze spelers, allen actief in Jong PSV, zijn nog niet toe aan de overstap naar de hoofdmacht. De Noord-Brabanders hebben een samenwerkingsverband met Eindhoven en zodoende zou een verhuur, om de spelers daarna weer zonder problemen terug te halen, een goede optie zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.