PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kezman en Nilis terug in Eindhoven

Mateja Kezman keert voor even terug naar Eindhoven, zo meldt Omroep Brabant. De spits uit Servië speelt op 5 mei een wedstrijd voor het Legendary Elftal, wat bestaat uit oud-spelers van PSV, in het Philips Stadion.

Naast de oud-spits van PSV doen ook Luc Nilis, Berry van Aerle, Arnold Bruggink en Rob Landsbergen mee. Zij nemen het op tegen een geselecteerd publieksteam, dat is uitgekozen door sponsor Freo.

Kezman, die voor het laatst onder contract stond bij BATE Borisov, maakte aan de lopende band treffers voor de Eindhovenaren. Zo had Batman tussen 2000 en 2004 een hele prettige tijd bij de club van trainer Phillip Cocu. In de vier seizoenen dat hij in Nederland speelde, produceerde hij 105 doelpunten in slechts 122 duels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.