PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kevin Strootman blijft last houden van knieproblemen

Kevin Strootman kampt sinds januari met problemen aan zijn knie. De middenvelder traint inmiddels al via een apart schema en zal dat de rest van de week blijven doen. Het is nog maar de vraag of de middenvelder van PSV aankomende zondag kan aantreden tegen Roda JC Kerkrade.

Strootman heeft last van de knie, maar op een mri-scan valt niets te zien. “Kevin volgt een eigen programma”, vertelde Phillip Cocu in gesprek met het Algemeen Dagblad. “We hopen op die manier de spiraal te kunnen doorbreken.” De Oranje-international mist vorige weekeinde het duel met NEC wegens een schorsing, maar werd daarvoor tegen AZ en RKC Waalwijk vroegtijdig naar de kant gehaald.

“Kevin voelt zich niet vrij” aldus Cocu. “Dat is niet goed voor hem en het team.” Voor Strootman staat er komende zomer waarschijnlijk een EK in Oekraïne en Polen op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.