PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Pieters heeft nog altijd oren in transfer naar Newcastle’

Erik Pieters voelt er wel wat voor om komende zomer de transfer naar Newcastle United te maken. Pieter van der Pol, zaakwaarnemer van de linksachter van PSV, weet dat zijn client onder de indruk is van de Engelse Premier League-club.

Newcastle United heeft al langer interesse in Pieters. “Erik was afgelopen jaar zeker geïnteresseerd”, aldus Van der Pol aan The Newcastle Journal. “Newcastle is een geweldige club en ik weet dat Erik de club op de voet volgt omdat zijn vriend Tim Krul er speelt.”

“Als zij zich melden voor Erik, natuurlijk staat hij dan open voor een gesprek. Maar zijn focus ligt nu op fit worden met het oog op het EK 2012. Newcastle heeft het dit seizoen geweldig gedaan en ik weet dat er veel spelers zijn die maar wat graag voor die club willen spelen”, ging Van der Pol verder.

“Op het moment zijn er geen gesprekken gaande. De laatste keer dat we met Newcastle spraken was in augustus van het afgelopen jaar. Zij hebben niet meer met ons of met PSV gesproken. Erik richt zich nu eerst op fit worden, daarna zien we wel wat er gebeurt. Wie weet wie zich deze zomer voor Erik meldt?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.