PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Manolev laten gaan om opvolger Labyad aan te trekken’

PSV lichte onlangs de optie in het contract van Stanislav Manolev, maar is naar verluidt wel bereid de rechtsachter te laten gaan. De Eindhovenaren hebben volgens De Telegraaf ook meteen een opvolger op het oog.

Wanneer Manolev daadwerkelijk vertrekt, gaat PSV aankloppen bij Sporting Portugal. Santiago Arias Naranjo moet dan als wisselgeld fungeren voor Zakaria Labyad, die met veel bombarie de overstap van PSV naar Sporting maakt. Als een soort van goedmaker moet de twintigjarige Naranjo dan naar het Philips Stadion komen. 

Vorig seizoen wilde PSV de Colombiaan ook al aantrekken. Toen koos hij echter voor een avontuur bij Sporting. De kans is echter groot dat de Noord-Brabanders wel een bedrag op tafel moeten leggen voor Naranjo, gezien zijn nog tot medio 2016 doorlopende contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.