‘PSV laat Bouma in het ongewisse over zijn toekomst’

Het is nog onzeker of Wilfred Bouma ook volgend seizoen nog speler zal zijn van PSV. De 33-jarige verdediger kon nog geen uitsluitsel krijgen van de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

Bouma maakte in 2010 de overstap van Aston Villa naar PSV. Dit seizoen is de mandekker, mede door blessureleed, niet meer altijd zeker van een basisplaats. Tot dusver kwam hij tot 24 competitiewedstrijden in het huidige seizoen. Daarin wist hij eenmaal te scoren.

Naast Bouma blijft ook derde doelman Khalid Sinouh onzeker over zijn toekomst. Wel heeft PSV laten weten dat het komende zomer afscheid neemt van Jan Vennegoor of Hesselink. De club uit Noord-Brabant wil het contract van de 33-jarige aanvaller niet verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.