PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oud-keeper van PSV per direct weg bij West Ham United’

De wegen van Ruud Boffin en West Ham United scheiden met onmiddellijke ingang. De Championship-club uit Londen meldt zondag via de officiële kanalen dat het contract van de doelman per direct is ontbonden.

Boffin maakte enkele jaren deel uit van de jeugdopleiding van PSV en was in het seizoen het seizoen 2006/07 derde keeper achter Heurelho da Silva Gomes en Oscar Moens. Na de komst van Cássio Ramos werd hij aan FC Eindhoven verhuurd en daarna stond hij ook bij MVV en VVV-Venlo onder de lat.

Na een geslaagde stage tekende de 24-jarige doelman uit België een contract met West Ham United, waar hij als stand-in van Robert Green diende te fungeren. Boffin maakte op 18 december 2010 tegen Blackburn Rovers (1-1) zijn debuut in de Premier League en keepte dit seizoen in de FA Cup tegen Sheffield Wednesday (1-0 verlies) en in de Carling Cup tegen Aldershot Town (2-1 verlies).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.