PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-fans hekelen Zakaria Labyad’

Zakaria Labyad kan zich opmaken voor een heet middagje in het eigen Philips Stadion. De PSV’er kondigde eerder deze week zijn vertrek aan en dat wordt hem niet in dank afgenomen.

De fans van PSV hekelen de vertrekkende Labyad. De verwachting is dan ook dat zij het thuisduel met NEC aangrijpen om hun onvrede te uiten. “Dat is een positief teken, want daaruit blijkt dat Labyad een gewaardeerde speler is. Het houdt de mensen bezig”, zegt Phillip Cocu in De Telegraaf.

De negentienjarige Labyad probeert zich intussen te focussen op het voetballende aspect. “Ik vind het erg dat de supporters mij hebben uitgescholden, omdat ik degene ben die heel graag bij PSV wilde blijven. Maar aan de andere kant heb ik er ook wel begrip voor”, aldus de middenvelder, die na dit seizoen naar Sporting Portugal vertrekt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.