KNVB wil uitleg van PSV om spreekkoren

Scheidsrechter Björn Kuipers kreeg tijdens het duel tussen PSV en AZ veel kwetsende spreekkoren over zich heen. De aanklager van de KNVB heeft besloten om een onderzoek te gaan starten naar de spreekkoren. Dit heeft de voetbalbond op haar offficiële website bekend gemaakt.

Het duel tussen PSV en AZ werd afgelopen zaterdag afgewerkt en eindigde uiteindelijk in een 3-2 overwinning voor de Eindhoveren. Vlak voor het rustsignaal kreeg Kuipers veel kritiek over zich heen van de supporters, nadat hij een aantal beslissingen had genomen.

Na afloop van het duel hebben de clubs en het arbitrale kwarter melding gemaakt van de spreekkoren, waardoor de KNVB een onderzoek is gestart. Er wordt door de voetbalbond gesproken van ‘massale kwetsende spreekkoren’. Tot 2 mei heeft PSV de tijd om de vragen te beantwoorden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer