PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Advocaat heeft gesprek met PSV achter de rug

Dick Advocaat wordt bij PSV gezien als de ideale kandidaat om komend seizoen de nieuwe trainer te worden. Als we diverse Russische media mogen geloven dan hebben beide partijen zelfs een gesprek gehad met elkaar. Voor de bondscoach van Rusland ligt er een tweejarig contract klaar.

Dit weet Life Sports te melden op haar website. Eerder deze week maakte dit medium al bekend dat Advocaat zijn contract bij de Russische voetbalbond niet ging verlengen. Daardoor lijkt een terugkeer van de trainer bij PSV een stuk dichter bij te komen.

Naast PSV zou ook Dinamo Moskou in Advocaat haar nieuwe trainer zien. De voormalige bondscoach van Nederland ging daar niet op in. “Ik heb al eerder gezegd dat ik deze maand zal beslissen. Dus je weet het eind april”, zo vertelde hij onlangs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.