PSV verlengt contract met Indiase voetbalorganisatie

PSV is tevreden over de samenwerking met de All Indian Football Federation. De AIFF en de Nederlandse club hebben besloten met elkaar verder te gaan en zullen het project, dat vorig jaar oktober gestart is, gaan verlengen.

In eerste instantie zou de samenwerking zes maanden duren. Oud-trainer Rob Baan heeft de leiding over het project en hij heeft inmiddels een tweejarig contract getekend. “Iedereen is tevreden over de gang van zaken”, zegt Peter Rovers, manager media, marketing en merchandise, in Voetbal International.

“We hebben de intentie uitgesproken om voor meerdere jaren met elkaar door te gaan.” PSV helpt hoofdsponsor Philips met het vergroten van de naamsbekendheid en hielp de AIFF met het bid voor de organisatie van het WK voor spelers onder de zeventien jaar in 2017.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer