PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zakaria Labyad definitief naar Sporting Lissabon’

PSV heeft volgend seizoen niet meer de beschikking over Zakaria Labyad, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant heeft de voetballer gekozen om Eindhoven te verlaten voor Lissabon, waar hij gaat spelen voor Sporting Portugal.

Labyad heeft bij PSV een aflopend contract, met daarin een eenzijdige optie voor nog twee extra seizoenen. De Noord-Brabanders wilden graag gebruik maken van die optie, waar kamp-Labyad duidelijk maakte dat deze optie niet rechtsgeldig zou zijn. Sporting zocht vervolgens contact met de negentienjarige speler. Na wat gesteggel tussen PSV en Labyad zou de speler nu zijn keuze hebben gemaakt. Het blijft echter afwachten, want PSV heeft dit nog niet bevestigd.

De aanvallende middenvelder heeft naar verluidt zijn ja-woord gegeven aan de Portugese club, waar hij ploeggenoot gaat worden van Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel. Labyad gaat voor vijf jaar tekenen bij Sporting, dat op deze manier Benfica aftroeft. Benfica zou zich op het laatste moment hebben gemeld en wilde een transfersom betalen voor de Marokkaanse Utrechter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.