PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt geen enkel risico met Jeremain Lens’

Jeremain Lens heeft de trainingen van maandag en dinsdag aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van PSV probeert op die manier zijn enkel te sparen en in de laatste fase van het seizoen van waarde te zijn in de wedstrijden.

PSV wil ook geen risico nemen met de aanvaller, die sinds hij als diepe spits opgesteld is wordt gezien als aanjager van de ploeg. “We hebben nu de kans om Jeremain even rust te gunnen’, zegt trainer Phillip Cocu tegenover het Algemeen Dagblad.

Lens, met twee goals tegen AZ de grote man tijdens de 3-2 zege, raakte al geblesseerd tijdens de gewonnen bekerfinale tegen Heracles Almelo. Zaterdag kreeg hij tijdens het duel met AZ een nieuwe tik op het gewricht, waardoor men uiterst voorzichtig is. Wilfred Bouma trainde dinsdag apart vanwege een kuitblessure, naar verwachting kan hij zondag wel spelen tegen NEC.

In de thuiswedstrijd tegen de club uit Nijmegen moet Cocu het wel stellen zonder Ola Toivonen en Kevin Strootman, het duo zit een schorsing uit. Erik Pieters is afwezig door een blessure.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.