PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lichte blessure voor Kevin Strootman’

Op bezoek bij RKC Waalwijk verliet Kevin Strootman al vroegtijdig het veld. En ook tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ kon de negentig minuten niet volmaken. De middenvelder van PSV blijkt dan ook te kampen met een lichte blessure aan de linkerknie.

“Met mijn knie is het goed. Het is een botkneuzing die met rust over gaat”, zegt de jonge international. Door de blessure moet Strootman even rust en kan hij komend weekend niet in actie komen. Geluk bij een ongeluk wil de Strootman voor de ontmoeting bij NEC toch al geschorst was.

Naast Strootman (reserve-aanvoerder) is ook aanvoerder Ola Toivonen er niet bij tegen de Nijmegenaren. Ook de Zweed pakte tegen AZ zijn vijfde gele kaart van het seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.