PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Funso Ojo tekent voor vier jaar bij Beerschot AC’

Funso Ojo verruilt aan het einde van het seizoen PSV voor Beerschot AC. De Belgische club meldt dat dinsdag op de officiële website. De twintigjarige Ojo tekende voor vier seizoenen bij Beerschot, uitkomend in de Jupiler Pro League.

De in Antwerpen geboren Ojo maakte in het seizoen 2008/2009 zijn debuut voor PSV als vijftienjarige in een oefenduel in de voorbereiding op dat seizoen. Hij kwam tot één competitieduel in dat seizoen. Hij kwam uiteindelijk tot elf competitieduels voor PSV tot nu toe. In de tweede seizoenshelft van vorig seizoen werd hij aan VVV-Venlo verhuurd. Voor die club speelde hij acht competitieduels.

Ojo had bij PSV nog een contract tot medio 2013, maar hij kon vertrekken. Op 19 november 2011 kwam hij voor het laatst in actie voor de hoofdmacht van de Eindhovense ploeg. Ojo speelde eerder in de jeugd van SC Merksem en Beerschot AC. Bij laatstgenoemde club werd hij in 2008 weggeplukt, maar nu keert hij dus weer terug naar zijn oude club en vaderland. Ojo kan uit de voeten op het middenveld en centraal achterin.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.