PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV verwacht deze week uitsluitsel van Labyad

Zakaria Labyad moet volgens huidig werkgever PSV deze week zijn toekomstplannen waarmaken. Recent leek een transfer naar Sporting Portugal te lonken, maar Labyad ontkent dit. Door het Eindhovens publiek gerust te stellen, moet Labyad voor duidelijk zorgen, zo vindt het bestuur.

Een aantrekkelijk bod van Sporting zou de flankspeler naar Portugal moeten lonken, maar verder dan geflirt kwam het niet. Toch beschouwden de Portugezen hem als transfervrij, maar PSV veranderde hier iets aan, door een optie in het contract van de international te lichten. Om alsnog een transvrije status te bereiken, kan Labyad zijn contract aanvechten bij de arbitragecommissie van de KNVB.

Labyad heeft zich inmiddels bij PSV tot een vaste waarde ontwikkeld. In 28 competitieduels vond hij vijf keer het net. Twee seizoenen geleden debuteerde de jongeling in het eerste elftal van de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.