PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jonathan Reis is boos op PSV

Jonathan Reis is boos op zijn voormalige club PSV. De Braziliaan vertrok afgelopen zomer uit Eindhoven, nadat hij eerder dat seizoen zwaar geblesseerd was geraakt.

Volgens het Eindhovens Dagblad is Reis boos omdat PSV niet zijn contract openbrak op het moment dat hij een zware knieblessure opliep. De clubleiding van PSV wilde wachten om te zien of de aanvaller volledig zou herstellen.

Reis, die transfervrij vertrok, is daar boos over en gaf aan dat de kans op een terugkeer naar PSV uiterst klein is. De jongeling staat inmiddels onder contract bij Vitesse, maar daar is hij slechts wisselspeler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.