PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Buitenland is een optie voor Erik Pieters

Erik Pieters verlaat PSV mogelijk na dit seizoen. De momenteel geblesseerde verdediger staat volgens De Telegraaf open voor een vertrek naar het buitenland. Newcastle United werd veelvuldig genoemd als mogelijke nieuwe club.

De 23-jarige Pieters heeft door zijn vertrekwens mogelijk zijn laatste duel voor PSV al gespeeld. De linksachter komt dit seizoen door een blessure zeker niet meer in actie voor de Eindhovenaren. Binnen een aantal dagen wordt duidelijk of hij het EK wel kan halen. Dat podium kan de Oranje-international dan gebruiken om zich in de kijker te spelen bij een buitenlandse club.

Pieters is bezig aan zijn vierde seizoen in Eindhoven en zou aan hebben gegeven toe te zijn aan iets nieuws. Newcastle United was in de winterstop dichtbij het aantrekken van de oud-speler van FC Utrecht, maar wegens omstandigheden ging dit niet door. Het is onduidelijk of The Magpies nog steeds geïnteresseerd zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.