PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Strootman en Toivonen missen duel tegen NEC’

PSV moet het volgende week zondag tegen NEC stellen zonder Kevin Strootman en Ola Toivonen. Beide middenvelders ontvingen zaterdag tegen AZ (3-2) hun vijfde gele kaart van dit seizoen en zijn daardoor automatisch voor één duel geschorst.

Strootman kreeg tijdens de wedstrijd tegen AZ overigens opnieuw last van zijn knie en ging daarom in de tweede helft naar de kant. PSV-trainer Phillip Cocu hoort maandag hoe ernstig de voetblessure van Erik Pieters is. De linksback raakte woensdag tegen RKC geblesseerd. De rechtervoet van Pieters is uit voorzorg in het gips gezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.