Brands wil Van Bommel en een rechtsachter halen

Marcel Brands heeft de transferwensen van PSV uitgesproken. De technisch directeur van de Eindhovenaren wil Mark van Bommel en een nieuwe rechtsback vastleggen. Voor de defensie werd Mathias ‘Zanka’ Jörgensen al gecontracteerd.

“Van Bommel moet er eerst voor zichzelf uitkomen of hij in Italië blijft of terugkeert naar Nederland. In dat geval heeft PSV zijn voorkeur. Als hij die keuze maakt, dan zullen we alles doen om er uit te komen. Ik probeer zo goed mogelijk Mark warm te houden en te maken voor PSV”, liet Brands weten.

De komt van een extra aanvaller is wellicht overbodig nu Memphis Depay zich goed ontwikkelt. “In dat kader verwachten we ook veel van ons aanvallende talent Memphis Depay. Verder verwacht ik geen grote paleisrevolutie zoals vorig jaar”, aldus Brands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.