PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV zet alles op alles om toptalent te behouden

PSV doet er alles aan om toptalent Zakaria Bakkali te kunnen behouden. De pas zestienjarige aanvaller mag vanaf mei, als de competitie is afgelopen, meetrainen met het eerste elftal van de Eindhovense club. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.

De Belgische Marokkaan geldt als het grootste talent in de jeugdopleiding van de club. Hij staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs, waarvan Manchester City het meest concreet lijkt. Financieel kan PSV niet mee in de aanbiedingen die de topclubs doen, in plaats daarvan probeert PSV Bakkali te overtuigen dat er veel perspectief voor hem is. Er ligt inmiddels een driejarig contract voor hem klaar.

Bakkali speelt vanaf 2008 in de jeugdopleiding van PSV. De club haalde het talent weg uit België, dat de club ziet als haar achterland. Eerder dit seizoen verloren de Rood-Witten al het vijftienjarige talent Andreas Hoelgebaum Pereira aan Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.