PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Zorgelijke blessure voor Erik Pieters

PSV-verdediger Pieters viel gisteravond uit met een blessure tijdens het duel van zijn club met RKC Waalwijk. Vermoedelijk heeft Pieters een breuk in zijn rechtervoet, dat meldt AD.

Pieters, die vandaag(woensdag) nader wordt onderzocht, verliet op krukken het Mandemakers Stadion. De linksback van PSV en het Nederlands elftal blesseerde zich toen hij 20 minuten voor tijd een voorzet gaf. Pieters stond eerder dit seizoen vanwege een breukje in dezelfde voet maandenlang aan de kant.

Bondscoach Bert van Marwijk zal niet blij zijn met de blessure van zijn linksback. Pieters is de vaste linksback van Oranje en met het oog op het EK, dat over een kleine twee maanden begint, kan een breuk wel eens roet in het eten van Pieters en van Marwijk gooien.

Ook Kevin Strootman viel geblesseerd uit. De middenvelder, die toch al niet pijnvrij aan de wedstrijd was begonnen, kreeg in de beginfase een flinke schop te verduren. Strootman staakte na bijna 40 minuten de strijd. PSV speelt zaterdag tegen AZ.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.