PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV blijft azen op geld van Real Betis

In 2007 maakte Robert de Pinho de Souza, beter bekend als Robert, de overstap van PSV naar Real Betis. De Spaanse club heeft echter nooit het transferbedrag overgemaakt aan de Eindhovenaren. Toch blijft de bekerwinnaar van Nederland hopen op het geld.

Eerst werd Robert door Real Betis gehuurd van PSV, maar een jaar later werd de optie tot koop gelicht. Verdiblancoszou bedrag van drie miljoen euro moeten betalen om de spits over te nemen. De Spanjaarden kwamen onder surseance van betaling te staan, waardoor het geld nooit meer werd betaald.

“We hebben er nu hoop op dat er nog wat gaat komen”, vertelde Marcel Brands, technisch directeur van PSV, aan Voetbal International. “Het zal sowieso om een betaling in termijnen gaan en wellicht dat er nog een voorstel komt om met minder genoegen te nemen, maar er komt wat schot in.”

De FIFA heeft PSV zelfs in het gelijk gesteld. “Maar het is jammer dat de FIFA niet harder kan optreden, want als je zo’n club bijvoorbeeld gaat verbieden om spelers te kopen, denken ze wel twee keer na alvorens ze een andere club zo behandelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.