Gomes biedt excuses aan voor ereronde

Tottenham Hotspur-doelman Heurelho da Silva Gomes, beter bekend als Heurelho Gomes, heeft spijt van zijn ereronde tijdens het competitieduel tussen PSV en VVV-Venlo. In Engeland werd de tocht van de doelman door een aantal kranten bekritiseerd en ook in Nederland was men niet te spreken over de actie.

Volgens de Britse pers zou de doelverdediger een contract af willen dingen in Eindhoven. De Braziliaan ontkent dit echter. “Ik heb niets in scene gezet. Het was de eerste keer dat ik terugkeerde in het stadion. Ik was op de juiste plek op het verkeerde moment.”

“Het spijt me. Het was nooit mijn bedoeling. Voor rust kwamen supporters op me af, met het verzoek langs te komen”, vervolgt Gomes zijn relaas tegenover het Algemeen Dagblad. “Na rust kwamen er nog meer. Ik was geëmotioneerd door de ontvangst in het stadion, ik kon geen nee zeggen. Achteraf had ik dat wel moeten doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.