PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV nadert Feyenoord met gewonnen bekers

PSV heeft vandaag met het veroveren van de KNVB-beker de derde plaats op de ‘eeuwige ranglijst’ van bekerwinnaars verstevigd. De ploeg uit Eindhoven won het nationale bekertoernooi voor de negende keer, twee keer minder dan Feyenoord dat met 11 bekers tweede staat.

Ajax gaat fier aan kop met 18 gewonnen KNVB-bekers.

PSV won de beker eerder in 1950, 1974, 1976, 1988, 1989, 1990, 1996 en 2005. De Eindhovenaren volgen FC Twente op, dat vorig jaar voor de derde keer in de historie de ‘dennenappel’ veroverde. Heracles Almelo, dat zondag met 3-0 moest buigen voor PSV, stond voor het eerst in de finale.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.