PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens met gebroken tanden naar tandarts

Het doelpunt dat Dries Mertens maakte in de gewonnen finale (3-0) moest hij wel bekopen met twee gebroken tanden. “Ik heb voor maandag al een afspraak bij de tandarts gemaakt”, zei Mertens, die de Kuip met een dikke lip verliet.

De Belgische aanvaller kwam hard in botsing met Heracles Almelo doelman Remco Pasveer nadat hij de bal over de keeper had gekopt voor de 2-0. Met zijn actie liet Mertens wel zien hoe graag PSV de beker wilde winnen.

“Ik heb veel pijn, mijn lip zat er tussen en ik ben twee tanden kwijt, maar ik wilde perse scoren. Dit is voor PSV een hele belangrijke prijs. Superleuk, we hebben nu eindelijk wat te vieren. Die rode badjas gaat mee, die ga ik nog vaak aantrekken”, aldus de kleine Belg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.