Mislopen CL geen ramp voor PSV

Als PSV zich dit seizoen niet weet te plaatsen voor de Champions League heeft dat geen grote gevolgen voor de club uit Eindhoven. Tiny Sanders, algemeen directeur bij PSV, geeft aan dat de club financieel niet in de problemen komt mocht het grote toernooi mis worden gelopen.

De beleidsman maakte dat vrijdag bekend aan Omroep Brabant. Tevens werd PSV vrijdag door de KNVB in categorie 3 geplaatst, de categorie voor financieel gezonde clubs. Daar blijft de club tevens in zitten als Champions League-voetbal niet wordt behaald.

“Het betekent dat je moeilijker kan investeren en scherper op de kosten moet letten. Maar de continuïteit zal niet in gevaar komen. De beker is een geweldige prijs. Maar om het seizoen te redden moet je eerste of tweede worden”, besluit Sanders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.