Labyad: ‘Ik teken niets zonder mijn vader’

PSV-speler Zakaria Labyad zegt dat er geen akkoord is met Sporting Portugal. De Portugese clubleiding heeft eerder deze week verteld dat de Marokkaanse Labyad voor vijf jaar een verbintenis zou hebben getekend in Lissabon. Labyad zelf ontkent dit akkoord, wel geeft hij toe dat hij afgelopen winterstop op bezoek is geweest in Portugal.

‘Het is absolute onzin, er is geen contract. Ik vind het jammer dat er in de media zo over mij wordt gesproken en ik op internet allemaal verwensingen over me heen krijg’, lucht Labyad zijn hart. Volgende week heeft Labyad een gesprek met Marcel Brands, de technisch directeur bij PSV Eindhoven. Labyad verklaard dat hij dit gesprek samen met zijn vader aangaat. ‘Die zit nu om privé-redenen nog in Marokko, maar zonder mijn vader teken ik in ieder geval niks.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.