PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Labyad: ‘Ik heb niets getekend in Lissabon’

Zakaria Labyad heeft na een maandenlange stilte besloten te reageren op de geruchten over zijn toekomst. De middenvelder van PSV ontkent een akkoord te hebben bereikt met Sporting Portugal.

Eerder deze week kondigde de president van Sporting de komst van Labyad aan. De speler zou een vijfjarig contract getekend hebben in Portugal. Dat zorgde voor woede onder de PSV-fans, die dat de middenvelder ook duidelijk lieten blijken via de sociale media.

Labyad ontkent echter dat hij na dit seizoen naar Sporting vertrekt, al geeft hij wel toe een bezoek gebracht te hebben aan de club. “Ik ben daar inderdaad in januari geweest. Er is niets getekend, echt niet. Nee, ook geen voorcontract. Dat er belangstelling is, betekent niet dat er een handtekening is gezet”, vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad.

De negentienjarige dribbelaar geeft aan nog altijd te verwachten bij PSV te blijven. “Waarom zou ik nog met PSV gaan praten als er al iets ondertekend zou zijn? Begin volgende week heb ik een afspraak met Marcel Brands, samen met mijn vader”, aldus Labyad, die de reden van het uitblijven van duidelijkheid bij het verblijf van zijn vader in Marokko legt. “Zonder hem doe ik sowieso niks.”

In januari beloofde Labyad de supporters van PSV nog een nieuw contract te zullen tekenen in Eindhoven. Daar kwam het vooralsnog nog niet van, maar de Eindhovenaren hebben een vierjarig megacontract liggen voor het talent en hopen hem daarmee alsnog over de streep te trekken. Onlangs werd nog een optie in het aflopende contract van Labyad gelicht, waardoor hij tot 2014 vastligt. Die optie zou echter niet rechtsgeldig zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.