PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hans van Breukelen reikt beker uit bij zege PSV

Bij het uitreiken van de KNVB-beker krijgt KNVB-directeur Bert van Oostveen hulp van clubcoryfeeën van PSV en Heracles Almelo. Hans van Breukelen doet dit namens PSV en Loek de Vries doet dit bij winst van Heracles Almelo.

Van Breukelen, oud-doelman van de Eindhovenaren en het Nederlands elftal, zit momenteel in de raad van commissarissen bij de club uit Eindhoven. De Vries is bestuursvoorzitter van Koninklijke Ten Cate, de hoofdsponsor van Heracles Almelo.

Welk team ook de beker zal winnen, beiden zullen na afloop in elk geval wel een miniatuurversie krijgen van de KNVB-beker. Ook de aanwezige arbiters zullen een aandenken krijgen uit handen van de KNVB.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.