PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-fan Everton gunt PSV nu niet het beste in bekerfinale

Heracles Almelo-aanvaller Everton heeft zondag een extra reden om goed zijn best te doen tijdens de bekerfinale tegen PSV. Het duel is ook in zijn geboorteland Brazilië op tv te zien, vooral omdat tegenstander PSV ‘een grote naam is’.

“De wedstrijd is ook in Brazilië te zien en mijn familieleden en vrienden zullen zich verzamelen in het huis van mijn schoonmoeder in São Paulo om samen te kijken”, zegt Everton in gesprek met De Telegraaf.

“In Brazilië ben ik een onbekende voetballer”, vervolgt de aanvaller zijn verhaal. “Maar ik verwacht wel dat er aandacht zal zijn in de Braziliaanse media, als we de finale winnen. Zeker ook omdat PSV de tegenstander is. PSV is een grote naam in Brazilië door Romario, Ronaldo, Gomes en Alex. Eerlijk gezegd ben ik zelf ook een beetje PSV-fan. Ik gun ze altijd het beste, alleen niet nu in de finale.”

Everton weet dat Heracles nu een prijs moet pakken, volgend seizoen ziet de selectie er heel anders uit. “Ik ben heel bang dat de groep uit elkaar gaat vallen. Glynor Plet is al vertrokken naar FC Twente, Tim Breukers zal hem waarschijnlijk achternagaan en ik verwacht dat meer spelers weggekocht worden. Ik denk ook niet dat het Heracles gaat lukken om Lerin Duarte hier te houden. Hij heeft zich dit seizoen geweldig ontwikkeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.