Labyad hekelt alle commotie

Zakaria Labyad blijft in alle toonaarden ontkennen dat hij na dit seizoen naar Sporting Portugal vertrekt. De aanvaller van PSV heeft het dan ook moeilijk met de stortvloed aan kritiek die hij de laatste dagen over zich heen kreeg.

De president van Sporting Portugal maakte dinsdag wereldkundig dat Labyad een voorcontract getekend heeft bij die club voor vijf seizoenen. PSV is hier echter niet van op de hoogte en hoopt de negentienjarige dribbelaar nog altijd te behouden.

Labyad zelf kreeg de afgelopen dagen veel kritiek te verduren van vooral de supporters van PSV, die het de Marokkaan bepaald niet in dank afnemen dat hij naar Sporting vertrekt. Op Twitter reageert de jongeling op alle kritiek. “Ik vind het jammer dat mensen mij uitschelden. En ik heb binnenkort een afspraak met Brands”, zei hij.

Technisch directeur Marcel Brands van PSV wil nog een laatste poging wagen om Labyad voor de club te behouden. Drie eerdere gesprekken met de vader en tevens zaakwaarnemer van de speler liepen op niets uit, maar PSV is nu bereid hem een vierjarig contract aan te bieden. Door dat contract te ondertekenen kan Labyad zich financieel onafhankelijk spelen in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.