PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eindhoven en PSV willen een gezamelijk team

De samenwerking tussen FC Eindhoven en PSV wordt steeds intensiever. Op dit moment voeren de twee clubs uit de Lichtstad gesprekken over een gezamenlijk beloftenelftal.

Dit seizoen is Jong PSV het elftal waar talenten uit de jeugd van PSV, voor de A1 van PSV te oude spelers, terecht kunnen. De bedoeling is dat daar op korte termijn ook jonge spelers van FC Eindhoven aan toegevoegd kunnen worden. Het kan ook gaan om spelers die door PSV aan FC Eindhoven verhuurd zijn.

Dat bevestigt technisch directeur Marcel Brands van PSV in het Algemeen Dagblad. Ook zijn de clubs in gesprek om diverse talenten op huurbasis een jaartje te stallen aan de Aalsterweg. Maikel Verkoelen, Stefano Marzo en Jason Bourdouxhe zouden daarvoor in aanmerking komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.