PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zakaria Labyad voor vijf seizoenen naar Sporting Lissabon’

Sporting Lissabon heeft Zakaria Labyad geclaimd. De Portugese club heeft bij monde van voorzitter Godinho Lopes laten weten dat de aanvallende middenvelder de komende vijf seizoenen bij zijn ploeg zal horen.

De huidige club van Labyad, PSV, hoopt de jongeling te verleiden tot een langer verblijf in Eindhoven. De Eredivisionist zou een optie hebben om het contract van de geboren Utrechter met twee seizoenen te verlengen. Mogelijk is die clausule niet rechtsgeldig, omdat de Marokkaans international voor zijn zestiende verjaardag niet langer mocht tekenen dan drie jaar. Bovenop die verbintenis zouden beide partijen hebben afgesproken die samenwerking te verlengen in ruil voor een hoger salaris.

Technisch directeur Marcel Brands is namens PSV nog in gesprek met Labyad en diens zaakwaarnemer. De FIFA moet wellicht uitsluitsel geven of de negentienjarige middenvelder transfervrij is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.