PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel heeft serieuze aanbieding van PSV op zak

PSV maakt serieus werk van een terugkeer van AC Milan-middenvelder Mark van Bommel. De ploeg uit Eindhoven heeft de 34-jarige international van Nederland een conrecte aanbieding gedaan om vanaf volgend seizoen voor PSV te spelen. Van Bommel, die een aflopend contract heeft bij Milan, denkt na over de aanbieding.

“De keuze ligt nu bij Mark. We zijn in gesprek”, zo vertelde Marcel Brands, technisch manager van PSV, maandagavond tegen het Eindhovens Dagblad. Voor het einde van deze maand zal Van Bommel de knoop doorhakken. Of hij blijft nog één seizoen bij Milan of hij tekent bij PSV.

Van Bommel kwam tussen 1999 en 2005 uit voor PSV en liet al vaker weten graag zijn carrière bij PSV af te sluiten. De 74-voudig international speelde ook nog voor Fortuna Sittard, FC Barcelona en Bayern München. Sinds januari 2010 speelt hij voor AC Milan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.