PSV wil ver gaan om Labyad te behouden

Marcel Brands gaat nog één laatste poging wagen om Zakaria Labyad voor de club te behouden. De technisch directeur van PSV heeft dit seizoen al drie keer gesproken met de talentvolle middenvelder en diens vader, maar wist nog altijd geen akkoord te bereiken.

De Eindhovenaren zouden voor Labyad een indrukwekkende aanbieding hebben liggen. Dat zegt PSV-watcher Thijs Legers maandagavond bij Voetbal International. Het contract dat de tiener bij Sporting Lissabon kan tekenen zou echter nog lucratiever zijn.

Labyad zelf blijft ontkennen dat hij een overeenkomst heeft de Portugese topclub. Zijn vader liet onlangs wel weten dat Sporting een aanbieding heeft gedaan. Bovendien zou het talent in de belangstelling staan van meerdere Europese topclubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.